Folosim datele tale, doar dacă avem acordul tău, în mai multe feluri, în funcție de natura lor. În tabelul de mai jos am detaliat toate tipurile de date pe care le colectăm și cum le folosim ulterior:

Adresa de email

În cazul în care ne-ai furnizat adresa ta de email, o vom folosi pentru a-ți trimite emailuri de informare cu privire la produsele și serviciile noastre, dar și la articolele și resursele pe care le publicăm periodic pe acest site.  Adresa de email va fi folosita pentru campaniile de e-marketing pe retelele sociale pe care se promoveaza site-ul.

Prenumele și numele

În cazul în care ne-ai furnizat prenumele și numele tău, folosim aceste date pentru a personaliza email-urile pe care le primești de la noi. Platforma pe care o folosim pentru email marketing (Mailchimp), ne permite personalizarea pe baza datelor furnizate de abonați. Numele si prenumele va fi folosit pentru a fi creat AWB-ul pe platforma DPD.

Numărul de telefon

În cazul în care ne-ai furnizat numărul de telefon, folosim aceste date pentru a te putea contacta rapid, telefonic, prin mesaje sau prin intermediul WhatsApp. Numarul de telefon va fi folosit pentru campaniile de e-marketing pe retelele sociale pe care se promoveaza site-ul. Numarul de telefon va fi folosit in cadrul platformei Fan Courier pentru a fi contactat la primirea coletelor.

Datele de facturare

În cazul în care ne-ai furnizat datele de facturare (inclusiv CUI, Numărul de inregistrare la Registrul Comerțului, adresa sediului firmei, contul bancar, numele băncii, numele reprezentantului legal, funcția reprezentantului legal), folosim aceste date pentru a emite factura aferenta comenzii plasate pe site-ul nostru. Aceste date vor fi salvate in sistemul nostru ERP.

Partajarea datelor personale

Nu am vândut, nu vindem și nu vom vinde niciodată datele tale către terțe părți. Oferim servicii care se bazează pe încrederea clienților și a potențialilor clienți, iar siguranța datelor personale este esențială în acest proces.

Singurele entităti care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt agențiile sau furnizorii cu care colaborăm în baza unor contracte ce conțin clauze de confidențialitate, fără de care nu ne-am putea desfășura activitatea și, în cazuri excepționale și doar pe baza unor cereri oficiale, instituțiile publice care aplică legea în România.

Colaboratorii nostrii sunt: Mailchimp pentru campanii de email marketing; Facebook pentru campaniile de e-marketing pe retelele sociale; Google AdWords pentru campaniile de e-marketing; DPD pentru transportul produselor noastre catre tine.

Singurele date despre utilizatorii acestui site, la care terțe părți au acces, sunt agregate și anonimizate – pe baza cărora utilizatorii nu pot fi identificați.

Drepturile tale in contextul datelor

Iată care sunt drepturile tale în contextul colectării și prelucrării datelor.

  1. 1. Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectate și folosite datele tale;
  2. 2. Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre tine;
  3. 3. Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre tine;
  4. 4. Dreptul de a solicita ștergerea datelor pe care le avem despre tine;
  5. 5. Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing către tine;
  6. 6. Dreptul de a solicita trimiterea datelor tale personale către tine sau către un alt operator;
  7. 7. Dreptul de a depune o plângere, cu referire la folosirea datelor tale, către organele abilitate.

Am luat toate măsurile tehnice pentru ca tu să nu fii obligat(ă) să ne furnizezi niciun fel de date (totul e opțional), dar e bine de știut că fără ele e posibil ca anumite părți din site să nu funcționeze corect, să nu putem colabora, sau să nu te putem anunța cu privire la serviciile si produsele noastre de care ai putea fi interesat(ă).

Pentru orice întrebări în acest context, sau nelămuriri nu ezitați sa ne contactați pe e-mail: fashiondeals@scgroup.ro sau la numarul de telefon: 0799 174 189.

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor