Produsele comandate pe www.fashiondeals.com pot fi returnate, numai daca indeplinesc conditiile:

  1. Etichetele sau elementele de autenticitate ale produselor trebuie sa fie intacte pentru ca produsul returnat sa fie receptionat.
  2. Produsul poate fi returnat in maxim 14 de zile calendaristice de la primirea acestuia. In situatia in care termenul de 14 zile este depasit, produsul nu va fi acceptat si se va returna destinatarului.

Pentru realizarea unui retur:

  1. Introduceti produsul,impreuna cu acest formular, in cutia in care s-a realizat expedierea.
  2. Expediati coletul cu destinatia: KLG EUROPE LOGISTICS SRL, STRADA INDUSTRIILOR NR. 9 Autostrada A1 Bucuresti-Pitesti, km. 23,cod postal : 087015 , BOLINTIN-DEAL..
  3. Expedierea se poate face prin intermediul oricarei companii de curierat, clientul va suporta costul de transport.

Pentru orice intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati pe adresa fashiondeals@scgroup.ro sau la numerul de telefon 0799 174 189.

Potrivit art. 4 alin.1 lit. b) Ordonantei de Urgenta 130/2000 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta, in maxim 10 zile lucratoare de la data primirii Produselor aveti dreptul de a denunta Contractul de Vanzare, de a returna Produsele si de a primi inapoi contravaloarea acestora.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunţa la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului

Aveti obligatia de a respecta pasii procedurii de retur, procedura explicata in formularul de retur livrat impreuna cu produsul.

Compania isi rezerva dreptul de a refuza returnarea acelor Produse care, prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi, dar fara a ne limita la : lenjeria intima sau costume de baie,produse care nu prezinta eticheta de retur, produse a caror cutie protectoare a fost deteriorata sau lipseste, produse care prezinta urme de uzura ,produse a caror etichete au fost indepartate ,etc. Utilizatorul va fi informat pe pagina fiecarui produs daca acesta este returnabil sau nu.

Compania are obligatia de a rambursa contravaloarea produsului in termen de maxim 14 de zile de la denuntarea Contractului, dar nu inainte de returnarea Produsului. Prin exceptie, daca in urma returnarii Produsului se constata ca acesta a fost deteriorat si nu mai poate fi comercializat ca nou, Compania isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea Produsului. De asemenea, Compania poate refuza returnarea Produsului daca nu este returnat in ambalajul original intact.


Orice cheltuieli cu privire la livrarea retururilor neconforme, care sunt refuzate din cauza nerespectarii procedurii de retur, vor fi suportate de catre dumneavoastra.

Daca renuntarea la cumparare se va face in mod repetat, atunci va fi considerata un abuz, Compania rezervandu-si dreptul de a nu mai accepta comenzi ulterioare.
Pentru orice intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati pe adresa fashiondeals@scgroup.ro sau la numerul de telefon 0799 174 189.

Descarca fromularul de retur.

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor