Returul este Gratuit

Produsele comandate pe www.fashiondeals.com pot fi returnate in mod gratuit, daca si numai daca, indeplinesc urmatoarele conditii:

1. Introduceti produsul impreuna cu acest formular de retur, in cutia in care s-a realizat expedierea.

2. Produsul returnat trebuie sa fie expediat exclusiv prin Fan Curier la adresa: ASTRO TV - Fashiondeals.com, Bucuresti, Sediul Fan Courier, Bulevardul Ion Mihalache nr. 121, sector 1, cod 011178.
In situatia in care expedierea se face catre o alta adresa, clientul va suporta costul de transport.

Pentru a genera AWB-ul de trimitere a coletului retur sunt disponibile doua optiuni:

1. Creare AWB si comanda online https://www.fancourier.ro/courier/

2. Trimiteti email catre comenzi@fancourier.ro care sa contina urmatoarele informatii: date expeditor, date destinatar, client plata, continut , greutate.
La client plata va rugam sa completati  'plata conform contract SC Astro TV SRL'.

Exemplu email:

Expeditor - Nume Prenume, adresa completa, numar telefon

Destinatar - SC Astro TV SRL - Fashiondeals.com, Bucuresti, Sediul Fan Courier, Bulevardul Ion Mihalache nr. 121, sector 1, cod 011178.

Client plata: plata destinatar, plata conform contract SC Astro TV SRL

continut - incaltaminte/imbracaminte

greutate-1kg

interval orara ridicare 11-17

 

3.Returneaza produsul pe care nu il mai doresti in aceeasi stare in care a fost livrat. Asta inseamna: probat, dar nepurtat, fara pete, fara urme de uzura sau rupturi, inclusiv cu accesorii sau cutie. Gandeste-te ca urmatorul client se poate indragosti chiar de produsul returnat de tine. Etichetele sau elementele de autenticitate ale produselor trebuie sa fie intacte pentru ca produsul returnat sa fie receptionat.
4. Produsul poate fi returnat gratuit in maxim 30 de zile calendaristice de la primirea acestuia. In situatia in care termenul de 30 zile este depasit, produsul nu va fi acceptat si se va returna destinatarului. 

Pentru orice intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati pe adresa customer@fashiondeals.com sau la numerul de telefon 0799 174 189.

Potrivit art. 4 alin.1 lit. b) Ordonantei de Urgenta 130/2000 privind protectia consumatorului la incheierea si executarea contractelor la distanta, in maxim 10 zile lucratoare de la data primirii Produselor aveti dreptul de a denunta Contractul de Vanzare, de a returna Produsele si de a primi inapoi contravaloarea acestora.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunţa la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului

Aveti obligatia de a respecta pasii procedurii de retur, procedura explicata in formularul de retur livrat impreuna cu produsul.

Compania isi rezerva dreptul de a refuza returnarea acelor Produse care, prin natura lor nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, cum ar fi, dar fara a ne limita la : lenjeria intima sau costume de baie,produse care nu prezinta eticheta de retur, produse a caror cutie protectoare a fost deteriorata sau lipseste, produse care prezinta urme de uzura ,produse a caror etichete au fost indepartate ,etc. Utilizatorul va fi informat pe pagina fiecarui produs daca acesta este returnabil sau nu.

Compania are obligatia de a rambursa contravaloarea produsului in termen de maxim 14 de zile de la denuntarea Contractului, dar nu inainte de returnarea Produsului. Prin exceptie, daca in urma returnarii Produsului se constata ca acesta a fost deteriorat si nu mai poate fi comercializat ca nou, Compania isi rezerva dreptul de a nu accepta returnarea Produsului. De asemenea, Compania poate refuza returnarea Produsului daca nu este returnat in ambalajul original intact.


Orice cheltuieli cu privire la livrarea retururilor neconforme, care sunt refuzate din cauza nerespectarii procedurii de retur, vor fi suportate de catre dumneavoastra.

Daca renuntarea la cumparare se va face in mod repetat, atunci va fi considerata un abuz, Compania rezervandu-si dreptul de a nu mai accepta comenzi ulterioare.
Pentru orice intrebari sau nelamuriri nu ezitati sa ne contactati pe adresa customer@fashiondeals.com sau la numerul de telefon 0799 174 189.

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor