Bine ati venit. Va multumim pentru vizitarea site-ului Fashiondeals.com denumit in continuare “Site-ul”. Notiunea de “Site” include de asemenea si newsletter-ul sau mesajele email transmise de Companie. Utilizarea Site-ului este supusa unui Contract de Utilizare intre dumneavoastra, persoana fizica si S.C. FASHION LIFESTYLE & DISTRIBUTION S.R.L. (denumita in continuare “Compania”, “Noi”).

Contractul de Utilizare este valabil din momentul inceperii vizitarii Site-ului. Continuarea utilizarii reprezinta confirmarea faptului ca sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Desi speram ca nu este cazul, daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, puteti in orice moment sa opriti utilizarea Site-ului si Contractul de Utilizare inceteaza.

Termenii si conditiile se aplica unei singure vizite. De fiecare data cand accesati Site-ul se va incheia un nou Contract de Utilizare.

INFORMATII PRIVIND COMPANIA:

S.C. FASHION LIFESTYLE & DISTRIBUTION S.R.L.

Adresa: Str. Tipografilor, nr. 29, sector 1, Bucuresti

Contact: e-mail: fashiondeals@scgroup.ro

CUI: 29389594

J:J40/14108/2011

1. UTILIZARE GRATUITA

1.1 UTILIZAREA SITE-ULUI ESTE GRATUITA. Pentru confortul dumneavoastra consideram ca este bine sa stabilim acest lucru de la inceput. Compania nu va va solicita niciun fel de plata pentru accesarea Continutului sau a Site-ului.

1.2. Cu toate acestea utilizarea serviciilor de accesare a Site-ului, cum ar fi serviciul Internet, servicii de Internet mobil sau servicii de acces la calculatoare legate la Internet nu sunt furnizate de Companie si pot presupune incheierea de contracte cu furnizorii acestora precum si plata anumitor tarife catre respectivii furnizori.

1.3. Site-ul poate contine materiale publicitare. Publicitatea afisata pe Site nu va obliga sa achizitionati produsele sau serviciile promovate. Compania nu isi asuma raspunderea pentru continutul reclamelor afisate, daca acestea provin de la terti.

1.4. Compania va depune toate eforturile, in limite rezonabile din punct de vedere comercial, pentru a asigura functionarea Site-ului.

1.5. Compania isi rezerva dreptul de a completa, sterge sau modifica informatiile din Site fara acordul dumneavoastra.

2. CONTINUT

2.1 Site-ul reprezinta un magazin online, care inlcude prezentari ale produselor comercializate de catre Companie si preturile acestora. Utilizatorii pot achizitiona produse prin efectuarea unor comenzi in mediul online.

2.2. Continutul descris mai sus este inclus in cel putin una din urmatoarele categorii: 
Continut propriu – in special dar fara a se limita la design-ul Site-ului, texte suport, articole, comentarii sau review-uri realizate de Companie (inclusiv angajatii sau colaboratorii acesteia), imagini, inregistrari audio sau video;
Continutul unor furnizori terti – imagini ale marcilor inregistrate, imagini ale produselor etc.

Protectie legala
2.3. Continutul propriu existent in Site este protejat prin drepturi de autor si prin drepturi asupra marcilor in conditiile legislatiei Romane. Continutul marcat ca fiind al altor furnizori este protejat atat in conditiile legislatiei Romane cat si, in special, in baza legislatiei corespunzatoare din tara unde se afla sediul titularului drepturilor.

Utilizarea normala a Continutului (necomerciala)
2.4 In utilizarea normala aveti permisiunea de a accesa Continutul Site-ului prin afisare pe echipamentul de acces (calculator, laptop, smartphone, tablete etc.) in scopul obtinerii de informatii sau achizitionarii de produse prin plasarea unei comenzi.

Utilizare comerciala
2.5. Utilizarea comerciala a Continutului tertilor afisat in Site este interzisa.

2.6. Utilizare comerciala (inclusiv, dar fara a se limita la afisarea continutului pe alte site-uri) este permisa in conditiile in care se furnizeaza sursa, cu link, si numai cu acordul expres, in scris, al Companiei. Pentru a obtine acest acord, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: fashiondeals@scgroup.ro si va vom raspunde in cel mai scurt timp.

Utilizari interzise privind Continutul
2.7 Prezenta sectiune are titlu de exemplu. Ca regula generala este interzisa orice utilizare care nu este conforma cu cele descrise anterior ca fiind permise. Anumite activitati interzise in continuare pot constitui infractiuni sau contraventii potrivit legislatiei Romane. Compania isi rezerva dreptul de a face, atunci cand considera necesar, demersuri la autoritatile competente pentru a-si proteja interesele legale.

2.8 Nu aveti permisiunea de a realiza mai mult de o copie a Continutului Site-ului. Nu aveti permisiunea de a distribui sau de a publica in alt mod Continutul prin orice mijloc de comunicare, inclusiv prin Internet. Nu aveti permisiunea de a utiliza tehnologie de framing a Continutului (https://en.wikipedia.org/wiki/Framing_(World_Wide_Web). Este interzisa restrictionarea, prin orice modalitate tehnica, accesului altor persoane la Continut (cu exceptia persoanelor care se afla sub directa dumneavoastra supraveghere si numai in masura in care acestia, sau prevederile legale aplicabile, permit o asemenea restrictionare). Este interzisa utilizarea de mijloace tehnice pentru modificarea, completarea, stergerea Continutului. Este interzisa afisarea altui Continut, in special imoral, obscen, pornografic sau ilegal. Este interzisa utilizarea de mijloace tehnice pentru a face Site-ul inutilizabil sau pentru a-i ingreuna utilizarea (atacuri informatice).

3. CARACTERUL INFORMATIV AL CONTINUTULUI

3.1 ATENTIE! Continutul nu are caracter de consultanta profesionala, recomandare si este doar informativ. Compania nu recomanda, sustine sau promoveaza utilizarea Continutului sau cunostintelor cuprinse in acesta in alt scop decat cel informativ.

3.2 Imaginile si descrierile produselor din Site au caracter de prezentare. Aspectul produselor reale poate fi diferit de cel prezentat in imagini.

4. DESCRIEREA PRODUSELOR

4.1. S.C. FASHION LIFESTYLE & DISTRIBUTION S.R.L. publica pe Site imagini si informatii despre produsele oferite spre vanzare, intr-o anumita perioada si doar in limita stocului disponibil.

4.2. Produsele publicate pe Site sunt destinate numai uzului personal al Utilizatorului. Compania isi rezerva dreptul de a limita capacitatea de achizitionare a unor produse, la un moment dat, pentru anumiti Utilizatori.

4.3. Pretul produselor prezentate pe site este exprimat in RON si include T.V.A. Pretul produselor este informativ. Compania nu garanteaza vanzarea produselor la preturile prevazute in Site decat in urma incheierii unui contract de vanzare. Pretul produselor nu include cheltuieli de transport.

5. CONTURILE DE UTILIZATORI

5.1 La inregistrarea contului, nu puteti folosi un nume de utilizator sau adresa de email care apartine sau care este deja utilizata de catre o alta persoana, care pot fi interpretate ca apartinand unei alte persoane, care incalca drepturile de proprietate intelectuala sau alte drepturi ale unei persoane, care este ofensator sau imoral. Nu sunt acceptate conturi multiple. In situatia in care constatam ca aceeasi persoana, se conecteaza cu mai multe conturi de utilizator, ne rezervam dreptul de a sterge toate conturile suplimentare primului cont inregistrat.

5.2 Aveti responsabilitatea de a mentine confidentialitatea parolei pe care o veti utiliza pentru a accesa Site-ul. Este interzis sa transferati parola sau numele de utilizator, sau sa imprumutati sau transferati in alt mod utilizarea sau accesul dumneavoastra la Site, unei terte parti. Sunteti responsabil pentru toate interactiunile cu Site-ul care apar in legatura cu numele dumneavoastra de utilizator.

5.3 Aveti obligatia de a ne anunta imediat in cazul in care sesizati orice utilizare neautorizata a parolei sau a numelui de utilizator sau de orice alta incalcare a securitatii legate de contul dumneavoastra. Delogati-va de pe Site (daca este cazul), la sfarsitul fiecarei sesiuni.

5.4 Nu ne asumam raspunderea pentru pierderi sau daune care rezulta din nerespectarea de catre dumneavoastra a oricaror dintre obligatiile de mai sus.

6. NOTIFICAREA ABUZURILOR

6.1. In situatia in care considerati ca orice element de Continut sau Site-ul incalca prevederile acestui Contract, este abuziv, imoral, ilegal, incalca drepturile altor persoane (in special drepturi de proprietate intelectuala sau drepturi privind persoana sau viata privata) ne puteti notifica acest lucru la fashiondeals@scgroup.ro

.

6.2. In urma notificarii vom analiza cele indicate si vom lua masurile pe care le consideram necesare.

7. GARANTII SI RASPUNDERE

Garantii
7.1 Atat in privinta Continutului cat si a produselor comercializate pe Site, Compania nu garanteaza ca acestea se potrivesc scopurilor pentru care dumneavoastra doriti sa le utilizati si nu promite capacitatea acestora de a obtine anumite rezultate. Utilizand Site-ul sunteti raspunzator pentru aprecierea personala daca produsele comercializate sau Continutul sunt sau nu aplicabile propriilor dumneavoastra obiective.

7.2 Compania nu garanteaza in mod absolut ca Site-ul va functiona fara erori sau in mod continuu.

Raspunderea Companiei 7.3 Orice raspundere a Companiei (inclusiv angajatii, asociatii/actionarii sau societatile afiliate) pentru utilizarea de catre dumneavoastra a Site-ului, a Continutului sau a produselor de pe site se va stabili conform prezentei sectiuni.

7.4 Compania exclude orice raspundere contractuala sau delictuala fata de dumneavoastra sau alte persoane, pentru prejudicii morale sau patrimoniale, directe sau indirecte, prevazute in prezentul contract sau previzibile la momentul incheierii acestuia, fie ca sunt efective la momentul producerii lor (damnum emmergens) sau provin din beneficii nerealizate (lucrum cessans), nascute din utilizarea sau lipsa posibilitatii de utilizare de catre dumneavoastra a Site-ului, Continutului, sau a produselor de pe site, provenite din vina Companiei (neglijenta, imprudenta), indiferent daca Compania a fost avertizata sau a constatat singura de posibilitatea producerii unor asemenea prejudicii.

7.5 Compania nu exlude raspunderea pentru situatii in care aceasta nu poate fi exclusa legal, respectiv pentru vatamari corporale sau deces, daca nu a luat masuri pentru avertizarea posibilitatii producerii acestora.

Raspunderea dumneavoastra 7.6 Prin incheierea contractului promiteti ca veti despagubi Companiei orice prejudiciu direct sau indirect, efectiv sau provenit din foloase nerealizate, inclusiv pierderi de imagine sau de venituri, cauzat noua prin incalcarea obligatiilor din prezentul contract de catre dumneavoastra sau de catre persoanele care au acces la Site prin intermediul terminalului dumneavoastra.

7.7 Clauzele de raspundere raman valabile si dupa incetarea contractului.

Limitarea raspunderii S.C. FASHION LIFESTYLE & DISTRIBUTION S.R.L.

7.8. S.C. FASHION LIFESTYLE & DISTRIBUTION S.R.L. nu este si nu poate fi facuta responsabila pentru prejudiciile create de erorile, neacuratetea sau neactualizarea informatiilor publicate pe Site si care provin din surse externe.

7.9. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula promotia si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta.

7.10. Preturile produselor de pe acest Site sunt informative si pot suferi modificari neanuntate. Promotiile prezentate pe Site sunt valabile in perioada de timp mentionata / in cazul in care nu se mentioneaza o perioada de timp, acestea sunt valabile in limitele stocurilor disponibile.

7.11. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe Site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate, pot diferi in orice mod, atat ca imagine cat si datorita modificarii caracteristicilor, design-ului fara notificare prealabila.

8. MODIFICAREA CONTINUTULUI SITE-ULUI

8.1. Ne rezervam dreptul de a schimba continutul sau caracteristicile tehnice ale oricarui aspect al Site-ului, in orice moment, dupa bunul plac. In aceste conditii, acceptati ca va puteti afla in imposibilitatea utilizarii Site-ului, pe perioada modificarilor.

9.  FORTA MAJORA

9.1 Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului Partilor si care nu poate fi evitat. Nu putem fi facuti responsabili, direct sau indirect, din cauze care nu depind de vointa Companiei. Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare ale echipamentului tehnic utilizat pentru functionarea Site-ului, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Site-ului, erorile de operare, etc.

10. ALTE PREVEDERI APLICABILE

10.1 Prezentul contract se completeaza, acolo unde este posibil, cu toate prevederile legale in vigoare in Romania cum ar fi, dar fara a se limita la cele privind comertul electronic, protectia consumatorului, incheierea contractelor prin mijloace electronice, protectia drepturilor de proprietate intelectuala, protectia datelor cu caracter personal si cele privind infractiunile in domeniul informatic, dupa cum este nevoie de la caz la caz.

10.2 Orice disputa legata de utilizarea Continutului sau a Site-ului este de competenta exclusiva a instantelor competente din Romania si va fi rezolvata conform legislatiei Romane aplicabile la momentul acesteia.

10.3 Alte utilizari ale Site-ului pot fi supuse unor termeni si conditii speciale despre care veti fi informat la momentul potrivit. Cu titlu de exemplu prelucrarea datelor cu caracter personal este supusa Politicii de Prelucrare a Datelor Personale iar achizitionarea produselor va fi reglementata de Contractul de Vanzare.


Va multumim pentru utilizarea www.fashiondeals.com

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor