Stimati clienti,

Vă informăm că in data de 1 Mai echipa FashionDeals este în concediu cu ocazia zilei libere legale. Comenzile plasate în aceste zile vor fi procesate și livrate începând cu data de 04.05. Vă dorim concediu placut!


Avand in vedere situatia COVID-19 si instituirea starii de urgenta in Romania incepand din data de 16 martie, exista posibilitatea ca termenul de livrare specificat pe site sa se prelungeasca sau sa se schimbe in functie de reglementarile legale. Va anuntam de indata daca se schimba ceva in acest sens.

Pentru noi este o prioritate siguranta angajatilor si clientilor nostri.

Prin prisma evenimentelor recente, vrem sa va comunicam masurile pe care le luam in conformitate cu cerintele autoritatilor si a Organizatiei Mondiale de Sanatate, prioritatea noastra fiind siguranta clientilor, angajatilor si a partenerilor nostri.

Personalul nostru beneficiaza de dezinfectant, manusi si masti de protectie si sunt instruiti sa foloseasca solutii antibacteriene dupa fiecare contact.

Impachetarea produselor si pregatirea coletelor are loc in conditii de igiena, conform cerintelor si recomdarilor autoritatilor si a Organizatiei Mondiale de Sanatate.

 

Livrarea coletelor este realizata de Fan Courier in conditii de maxima siguranta, despre care puteti afla mai multe aici https://www.fancourier.ro/masuri-interne-de-prevenire-a-raspandirii-covid-19/

Vom continua sa ne concentram eforturile pentru a va oferi o produsele la un nivel ridicat de protectie si o experienta de shopping la un nivel cat mai inalt.

Va multumim

 In aceasta perioada, departamentul de customer support poate fi contactat la:

Telefon mobil: 0799 174 189

E-mail: customer@fashiondeals.com

#staysafe #orderonline

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor