Ținute de zi inspiraționale pentru cupluri de succes: +60 idei pentru un look fabulos!


Atunci când programul tău este un cumul de activități, evenimente, ședințe la job, întâlniri și viață de familie, să te gândești la hainele pe care ar trebui să le porți parcă alunecă pe ultima treaptă ca importanță. Totuși, nu trebuie să te neglijezi, deoarece un aspect exterior îngrijit îți va ridica moralul și îți va oferi și mai multă energie pentru a duce la îndeplinire toate task-urile unei zile! 

În acest articol vei regăsi piesele ce nu trebuie să lipsească din garderoba unui cuplu de succes, dar și cele mai atrăgătoare idei pentru un stil fresh! Așadar, folosește-ți creativitatea și îmbogățește-ți colecția cu articole remarcabile atât pentru tine, cât și pentru partenerul tău.


Cuprins: 

  1. Pentru femei: articole vestimentare chic pentru o ținută de zi casual sau elegantă
  2. Pentru jumătatea ta: Ținute de zi pentru bărbați încrezători
  3. Accesorii trendy pentru ținute zilnice wow

1. Pentru femei: articole vestimentare chic pentru o ținută de zi casual sau elegantă.

Joggerii, acei pantaloni de damă comozi, cu elastic în talie și la glezne, se află la mare căutare, în special datorită versatilității lor. Pot fi purtați împreună cu perechea favorită de pantofi sport și un tricou, pentru o zi petrecută împreună cu copiii sau, pentru un look mai îndrăzneț, pot fi asociați cu pantofi stiletto și o bluză pentru femei elegantă.

Colanții sunt cea mai comună alegere pentru femeile aflate în permanentă mișcare. Accesorizați cu o pereche de pantofi trendy și o rochie florală sau purtați împreună cu o jachetă din denim și un maiou de mătase garantează confort și eleganță în orice zi aglomerată.

O pereche de pantaloni din denim cu model, un tricou extravagant și un cardigan sunt o soluție rapidă atunci când nu știi cu ce să te îmbraci. 

Dacă nu poți decide ce pantaloni să alegi, aruncă o privire în dulap și observă care sunt culorile pe care le porți cel mai des, apoi alege un model ce se potrivește cu hainele pe care le ai deja disponibile.

Rochiile reprezintă arma ta secretă în momentul în care te grăbești dimineața. Pentru că sunt formate dintr-o singură bucată, nu trebuie să te mai complici cu selectarea mai multor piese vestimentare. Fie că preferi imprimeurile îndrăznețe sau carourile, fie florile primăvăratice sau negrul clasic, rochia din materialul tău preferat, accesorizată cu o pălărie sau o eșarfă de damă simpatică va deveni o ținută elegantă de zi ce poate fi cu ușurință transformată în ceva potrivit pentru o ieșire de seară cu prietenele.

Nu uita să fii selectivă atunci când alegi materialele. Mătasea și bumbacul sunt cele mai potrivite atât pentru zilele toride, cât și pentru cele mai răcoroase, în timp ce jerseul este deosebit de comod și se potrivește de minune cu diferite alte texturi, fiind de mare ajutor atunci când dorești să arăți fenomenal într-o zi de muncă. 

 

2. Pentru jumătatea ta: Ținute de zi pentru bărbați încrezători.

În momentul în care decizi să achiziționezi haine pentru partenerul tău, specialiștii recomandă să te asiguri că îi cunoști gusturile foarte bine. Alege produse în culorile lui preferate, dar nu te teme să îl surprinzi cu articole inedite! Stilul casual este foarte apreciat în rândul domnilor mai tineri, așadar optează pentru materiale ușoare, linii simple și croieli lejere. Poți combina pantaloni bărbătești comozi și cămăși sau pulovere pentru bărbați în culori neutre, dacă vrei să alcătuiești o ținută de zi de iarnă.


Dacă vrei un outfit pentru sezonul călduros, orientează-te spre cămăși pentru bărbați cu imprimeuri la modă, asociate cu hanorace confortabile. De asemenea, nu uita de blugii bărbătești, un articol vestimentar deosebit de îndrăgit de aceștia.

 

 

3. Accesorii trendy pentru ținute zilnice wow.

Zi de zi, indiferent de sezon, o ținută corect accesorizată va garanta admirația celor din jur.  Curelele de damă, eșarfele sau mănușile pentru femei nu trebuie să îți lipsească din casă. Chiar și cea mai simplă și rapidă ținută va deveni cu adevărat wow atunci când vei descoperi accesoriul potrivit pentru ea, fie că e vorba de  geantă de damă, fie de o altă pată de culoare. Indiferent de stilul ce ți se potrivește, fii atentă la detalii și pune accent pe atuurile tale.

 

 Așadar, chiar dacă timpurile în care trăim ne îndeamnă la a duce vieți tumultoase, grăbite, pentru a te putea bucura de timpul petrecut în doi este necesar să te gândești și la micile lucruri materiale ce vă fac traiul mai plăcut, iar dacă outfiturile stylish fac parte din acestea, amintește-ți că întotdeauna aspectul cu care te prezinți în lume îți va influența starea interioară și te va ajuta să amplifici calitățile personale.

 

Surse foto: Shutterstock.com

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor