Blugi la moda in 2020 si nu numai – Tendinte pe care sa le descoperi in magazine

Încă de pe vremuri, blugii reprezintă cea mai purtată piesă vestimentară, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Fie că este vorba despre o ținută street style, fie despre una mai elegantă, aceștia pot fi asortați ușor cu aproape orice alt articol de îmbrăcăminte.

Tanara in blugi cu tocuri stand cu un picior pe scaun

Ai nevoie doar de puțină inspirație, iar dacă știi exact ce îți dorești, atunci cu siguranță vei obține un outfit pe măsură. În 2020 există mai multe modele de pantaloni din denim în tendințe, acestea fiind purtate în diferite combinații.

Cuprins:

1. Blugi la modă în 2020 pentru femei
1.1. Blugi rupți de damă
1.2. Blugi cu talie înaltă
1.3. Blugi skinny
1.4. Blugi evazați
1.5. Blugi trei sferturi
1.6. Blugi încrețiți

2. Blugi la modă pentru bărbați în 2020
2.1. Blugi drepți
2.2. Blugi rupți pentru bărbați
2.3. Blugi slim fit
2.4. Blugi conici


1. Blugi la modă în 2020 pentru femei 

Noile tendințe în materie de blugi de damă le vor satisface până și pe cele mai pretențioase doamne, pentru că moda a devenit destul de permisivă. Astfel, dacă nu știi ce se poartă începând cu 2020, află că poți opta cu succes atât pentru modele clasice de pantaloni drepți sau cu talie înaltă, cât și pentru alternative moderne, cum sunt jeanșii rupți sau cei încrețiți.

1.1. Blugi rupți de damă

O modă nu tocmai apreciată de toată lumea, însă adorată de către persoanele tinere, este cea a pantalonilor rupți. Fie că este vorba despre găuri largi în materialul jeanților, fie despre modele mai simple și mai puțin extravagante, acest tip de blugi pentru femei se poate asorta ușor cu orice tip de încălțăminte, chiar și cu pantofi.

Tanara in blugi rupti tinand un rucsac camuflaj intr-o mana si o bandana in cealalta

1.2. Blugi cu talie înaltă

Acest tip de pantaloni era purtat cu ardoare încă din anii 80, revenind din nou la modă în prezent. Este o variantă optimă pentru femeile care își doresc să își pună în evidență talia, alegând să poarte acești blugi cu un top de damă scurt. De asemenea, este o alegere excepțională dacă vrei să ai o ținută casual. Acești blugi merg de minune cu un sacou classy și cu o pereche de pantofi cu toc gros.

Tanara care tine doua baloane in mana, in fata unei draperii

1.3. Blugi skinny

Blugii skinny au fost și vor fi întotdeauna la modă, aceștia adaptându-se ușor oricărui stil. Cele mai potrivite ținute care pot fi realizate cu acest model de pantaloni sunt cele formate din sneakers și un tricou de damă sau o bluză simplă. 

Tanara cu maiou negru si jeans skinny, tinand o placa de skateboard

Așadar, dacă îți dorești o ținută casual, relaxată și versatilă, blugii skinny sunt alegerea perfectă.

1.4. Blugi evazați

Acest model de blugi nu este potrivit pentru toată lumea, însă și în 2020 este la modă. Se poate purta cu o cămașă de damă albă, cu tricouri sau cu bluze pentru femei simple, oferind ținutei tale un aer retro. 

Femeie cu blugi evazati si cizme albe, stand pe un bloc de piatra

În funcție de dimensiunile taliei tale și de preferințele pe care le ai, poți opta pentru modele de blugi evazați de diferite culori - negru, albastru închis sau deschis sau chiar albi.

1.5. Blugi trei sferturi

Așa cum blugii lungi sunt la modă în 2020, la fel sunt și cei trei sferturi. Probabil nici aceștia nu se vor demoda prea curând, așa că nu ai de ce să îți faci griji dacă ai o astfel de pereche în garderobă. O poți stiliza în multe feluri și va fi numai bună de purtat și anul acesta, formând diverse outfituri.

Bruneta care sta sprijinita de un stalp din ciment

Dacă vrei să le oferi un plus de personalitate, îi poți tăia în jurul genunchilor, oferindu-le un look complet diferit, și îi poți accesoriza cu o geantă de damă chic și cu o pălărie pentru femei.

1.6. Blugi încrețiți

Pantalonii încrețiți sunt la modă în 2020, așa că nu este de mirat că și blugii în modelul acesta sunt la fel de populari. Aceștia nu doar că îți pun silueta în evidență, însă oferă și un aer classy ținutelor tale.
Tanara care sta pe o balustrada rosie, sprijinita de un zid galben

Pot fi purtați fără nicio grijă împreună cu o pereche de sandale cu toc și o bluziță elegantă. De asemenea, îi poți combina fără rețineri și cu o pereche de cizme care să acopere gleznele și cu o jachetă de damă.

2. Blugi la modă pentru bărbați în 2020

Moda blugilor pentru bărbați în 2020 este, ca în cazul femeilor, la fel de permisivă, punând accent pe crearea unui stil individual. De aceea, domnii pot alege atât alternativele convenționale, cum sunt cei drepți sau conici, cât și modele mai nonconformiste, precum jeanșii rupți sau slim fit.

2.1. Blugi drepți

Blugii drepți sunt dintotdeauna o alegere bună atunci când vine vorba despre realizarea unei ținute bărbătești.

Barbat care pozeaza pe un pod

Îi poți asorta ușor cu orice tricou pentru bărbați sau bluză dorești și se potrivesc atât la o pereche de încălțăminte masculină sport, cât și la una mai elegantă.

2.2. Blugi rupți pentru bărbați

Blugii rupți sunt extrem de populari în 2020 și cu siguranță vor mai rămâne o perioadă în tendințe.

Tanar imbracat in denim ce sta sprijinit de balustrada in statia de tren

Aceștia reprezintă alegerea perfectă atunci când îți dorești o ținută lejeră și chic în același timp - îi poți combina cu o bluză bărbătească deschisă la culoare și cu o pereche de espadrile pentru bărbați asortată. Sunt o mulțime de branduri care au în prezent acest model, așa că nu trebuie să îți faci

2.3. Blugi slim fit 

Acest model de jeans nu este unul care se potrivește oricui, bazându-se foarte mult pe structura corpului. Blugii pentru slim fit se pot asorta ușor cu orice tip de tricou sau bluză, chiar și cu o cămașă bărbătească.

Barbat cate tine o camera DSLR si se pozeaza in oglinda

În ceea ce privește încălțămintea, ai o mulțime de variante cu care poți jongla, fie că este vorba despre o pereche de adidași, fie de pantofi pentru bărbați.

2.4. Blugi conici

Blugii conici au fost, sunt și vor rămâne în continuare la modă, chiar și în 2020, și probabil și în următorii ani.

Barbat cu tricou gri si jeans care sta in mijlocul strazii

Aceștia oferă ținutelor bărbătești un aer modern și îmbunătățește orice outfit clasic, casual. Se potrivesc de minune cu jachete masculine și pantofi sport bărbătești.

O pereche de bugi poate reprezinta și în 2020 cea mai sigură și mai bună alegere atunci când vine vorba despre realizarea rapidă a unui outfit de impact. Fără să te complici prea tare, optează pentru jeanși care să ți se potrivească, pentru o bluză simplă și sandale sau sneakers și ai o ținută lejeră de vară pe care să o porți la orice ocazie!

Foto: Pexels, Unsplash

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor