Tinute de vacanta la mare – Afla cum iti poti compune cele mai cool outfituri!

Imediat ce temperaturile încep să crească, tot mai multă lume se gândește la planificarea unei vacanțe, fie la mare, fie la munte, pentru a se relaxa după o perioadă grea și a-și încărca bateriile.

Dacă destinația aleasă de tine este pe litoral, trebuie să îți iei în bagaj piesele vestimentare potrivite pentru temperaturile ridicate și pentru activitățile pe care le vei avea. Așadar, alegerea ținutelor pentru concediul la mare nu trebuie lăsată pe ultima sută de metri, deoarece riști să uiți anumite haine esențiale, plecând astfel la drum cu o valiză nefolositoare.

Află în continuare care sunt cele mai fashion ținute pentru mare pe care poți să le abordezi cu încredere, pentru un look de excepție atât ziua, pe plajă sau la plimbări, cât și seara, în cluburi.

 

Cuprins

  1. Ținute de plajă
  2. Ținute pentru plimbări la mare
  3. Ținute de club la mare

 

1. Ținute de plajă

Pentru sesiunile de bronzare, articolele de plajă pentru femei sunt cele mai importante. Astfel, domnișoarele au la dispoziție costume inedite, întregi sau în două piese, simple sau cu modele florale, în funcție de preferințe. Pentru a-ți completa ținuta de mers la mare, alege o pereche de pantaloni scurți feminini, împreună cu un tricou de damă simplu și lejer, de preferat din bumbac, pentru a permite aerului să treacă prin țesătură și a evita transpirația excesivă.

Nu uita de ochelarii de soare pentru femei, care îți protejează ochii de razele solare, și de  șlapii de damă, pe care ii poți asorta cu costumul de baie, în funcție de culoare. De asemenea, dacă vrei să ieși în evidență, poartă o șapcă feminină cu un print neobișnuit, care va fi și un scut împotriva insolației.

Tot mai mulți băieți acordă atenție stilului vestimentar, așa că articolele de plajă pentru bărbați, considerate la modă, sunt la mare căutare. Șortul de baie poate fi combinat cu un tricou bărbătesc colorat, cu multe modele sau texte inscripționate, care să atragă toate privirile pe plajă, iar șlapii de bărbați, nelipsiți din orice ținută de vară la mare, vor completa outfitul perfect.

2. Ținute pentru plimbări la mare

Ținutele de vacanță la mare nu se rezumă doar la piesele pentru mers la plajă și pentru înot, cum sunt costumele de baie, așa că trebuie să te asiguri că ai și hainele necesare pentru a compune look-uri de zi pentru plimbări, mai ales dacă vizitezi un oraș turistic de la malul mării.

Așadar, pentru confort, alege o pereche de espadrile de damă sau balerini moi, care să îți permită să mergi multe ore pe zi, fără să îți provoace dureri și bătături. În ceea ce privește îmbrăcămintea, o bluza de damă la modă și o fustă vaporoasă reprezintă opțiunea perfectă pentru a străbate relaxată străzile stațiunii și a descoperi obiectivele turistice.

În cazul băieților, bluzele masculine sunt ușor de asortat și de purtat pe timpul zilei, mai ales cu o pereche de blugi pentru bărbați sau cu pantaloni scurți bărbătești, unele modele fiind potrivite chiar și pentru îmbăiere - astfel vei fi pregătit oricând pentru o răcorire în mare. Pentru încălțăminte, orice ai alege dintre espadrile masculine și pantofi sport pentru bărbați, nu vei da greș.

 

 

3. Ținute de club la mare

Pentru nopțile de distracție în club, vei avea nevoie de un outfit extravagant, care să te pună în valoare, cum ar fi o rochie, scurtă sau lungă, cu un imprimeu deosebit și o pereche de sandale de damă cu toc, dar confortabile, pentru a putea dansa până în zori. Accesorizează-ți ținuta cu bijuterii sclipitoare și cu o geantă de damă, vesel colorată.

Domnii care își doresc să adopte un stil mai elegant, pot purta o pereche de pantaloni bărbătești simpli, dintr-un material calitativ, alături de o cămașă de bărbați cu imprimeuri tropicale și pantofi masculini din piele întoarsă sau naturală. Pentru serile răcoroase, pune-ți în bagaj și un pulover bărbătesc subțire, cu fermoar sau cu nasturi.

Odată compusă ținuta ideală de seară la mare, te vei simți în largul tău și te vei putea distra în voie până dimineața.

 

Iată că nu este tocmai simplu să îți alegi cele mai bune ținute de vacanță la mare, dar cu puțin efort și inspirație, vei reuși să realizezi outfituri care să te reprezinte și să fie în tendințe, în același timp.

 

Sursa foto: unspash.com

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul implicit asupra folosirii cookie-urilor